Liefde in de duinen van terschelling

LIEFDE IN BEELD

Wil jij eens ‘echt’ op de foto met jouw partner of met je familie? Stoer? Romantisch? Speels? Het kan allemaal. Laten we samen iets leuks bedenken en een super locatie zoeken. Ik zorg dan voor een geweldig fotoreportage. Een aandenken voor altijd!

Loveshoots

Wil je iedereen laten zien hoe verliefd jullie zijn? Of ben je ter voorbereiding op jullie huwelijk opzoek naar een foto voor de uitnodiging? Ik verzorg deze foto’s graag voor je! We kiezen een mooie lokatie waar jullie je op je gemak voelen en gaan heel ongedwongen aan de slag. Aan het eind van de shoot hebben we prachtige, relaxte en spontane foto’s van jullie samen waar de liefde van af spat.

&

familie shoots

Ongedwongen, spontaan en relaxt. Zo probeer ik altijd de bruiloften vast te leggen die ik fotografeer. Ik doe dit ook regelmatig in de vorm van een familie shoot. Voor een speciale gelegenheid met het hele gezin op een relaxte en spontane manier op de foto. Samen zoeken we een mooie lokatie uit. Dit kan bij jullie thuis, in de dagelijkse omgeving zijn. Maar vaker kiezen we voor een mooie speeltuin, het strand of het bos.

Ja, Leuk! Wij willen een shoot afspreken

Maak snel een afspraak voor een loveshoot, pré wedding shoot of familie shoot.